Uutiset
   
STARK HSS pyörösahanterät Hinnasto 02/2013 (8 Mb) on julkaistu.
   
Lue Eurometalli 7/2012 lehdessä julkaistu "MEP Shark 230 NC HS uusin pystyjohde-automaatti - nyt ensiesittelyssä Suomessa" artikkeli.  Lue artikkeli (2,8 Mb) >>>
   
  Uusi osoite 
   
  Uusi osoitteemme alkaen 01.05.2011 on Uranuksentie 6, 01480 Vantaa
   
  Fenno-Merec Industrial Oy:n sahakoneohjelma siirtyy uusille urille omalla Primarsaw-tuotemerkillään
   

 

 

Merec pitää merkittävänä oman merkin alle siirtymistään,- se on positiivinen valinta, joka merkitsee parempia mahdollisuuksia koneohjelmalle, joka on kilpailukykyisesti sovelias mm. kauppiaille, toisaalta samalla varsin monipuolinen myös vaativalle teollisuudelle mahdollistaen myös parhaiden uusien innovatioiden hyödyntämisen ja myös vähentäen riippuvaisuutta hankalista toimittajista. Toisinsanoen runsaasti asiakasta hyödyntävä kokonaisuus ja laaja ohjelma yhden merkin alla.

 

Primarsaw-vannesahat, halk. 100>2500 mm, ovat huolellisesti valittu ansioituneitten eurooppalaisten, aasialaisten ja amerikkalaisten teollisuus-sahavalmistajien tuotteista.

 

Merec:llä on pitkä perimä varaosa- ja jälkihuollossa, joka nähdään tärkeänä Primarsaw:ssä, ollen sen toimintaan liittyvä kiinteä osa. Tänään Merec edelleen toimittaa varaosia kaikkiin historiansa aikana myytyihin sahakoneisiin. Primarsaw:n varaosien saatavuuteen on heti kiinnitetty määrätietoista huomiota.

 

Siirry Primarsaw-sivulle >>>